Skip to main content

مدیرکل تامین اجتماعی استان یزد با اشاره به افزایش 15 برابر بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، گفت:‌ جمعیت بیمه شدگان تأمین اجتماعی در استان یزد 330 هزار نفر است.

رشد ۱۵ برابری بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در یزد

به گزارش فستیوال تلنگر از یزد، محمدعلی میرزایی، با حضور در جمع خبرنگاران که به مناسبت بزرگداشت هفته تأمین اجتماعی انجام شده بود، با بیان این‌که بیش از نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌گر ایران هستند، اظهار کرد: ضریب نفوذ بیمه تامین اجتماعی در استان یزد با پوشش یک میلیون و ۵۰ هزار نفر، ۸۲ درصد و بیش از میانگین کشوری است به طوری که یزد از این حیث رتبه نخست کشور را دارد.

وی افزود:‌ علت بالا بودن سرانه بیمه‌ تامین اجتماعی در استان را صنعتی بودن یزد، فرهنگ غنی و آینده‌نگری مردم استان و مهاجرپذیری بالای استان به دلیل وجود فرصت‌های شغلی است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان تصریح کرد: در حال حاضر تامین اجتماعی استان در قالب ۱۶ شعبه، ۵ کارگزاری و ۸ شعبه اقماری در استان فعالیت دارد و بخش زیادی از خدمات این سازمان در قالب خدمات الکترونیک به بیمه‌شدگان ارائه می‌شود.

میرزایی با بیان این آمار بیمه شدگان استان از ۲۲ هزار و ۱۳۷ نفر در سال ۱۳۵۷ بعد از ۴۵ سال، هم اکنون به بالغ بر ۳۳۰ هزار نفر افزایش یافته است، گفت: به عبارتی در حالی جمعیت استان سه برابر شده که رشد بیمه‌ شدگان استان یزد ۱۵ برابر افزایش یافته است.

وی تعداد کارگاه‎های تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی استان را  ۲۶ هزار و ۵۰۰ مورد ذکر کرد و گفت: مستمری‌بگیران تامین اجتماعی استان ۹۲ هزار نفر هستند که بیش از ۶۳ هزار نفر مستمری‌بگیر بازنشسته می‌باشند و ۳۰۸۱ نفر نیز مستمری از کارافتادگی دریافت می‌کنند.

این مسئول از کاهش ۵.۶ درصدی مشمولان بیمه بیکاری استان در سال گذشته و رسیدن آن به رقم حدود ۲۲۰۰ نفر خبر داد و با اشاره به تعهدات بلندمدت و کوتاه مدت سازمان، تصریح کرد: تعهدات کوتاه مدت سازمان شامل حمایتهای درمانی، پرداخت مقرری بیمه بیکاری و پرداخت کمک هزینه ازدواج و غیره است که در سال گذشته شامل ۱۴۰ میلیارد تومان و تعهدات بلند مدت شامل پرداخت مستمری بازنشستگی، از کار افتادگی و مستمری بازماندگان است که در سال گذشته ۷۳۰۰ میلیارد تومان در این باره پرداخت شده است.

تکمیل بیمارستان سرطان یزد تا سه سال آینده

حامد هاتفی مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد نیز هدف از فعالیت سازمان تامین اجتماعی را ایجاد عدالت، تحول و اعتماد در کشور خواند و اظهار کرد: تامین اجتماعی، بزرگترین سازمان بیمه‌گر، دومین تولید کننده درمان و بزرگترین خریدار درمان در کشور است.

وی با اشاره به فعالیت تامین اجتماعی در دو بخش بیمه‌ای و درمانی، مراکز ملکی تامین اجتماعی استان در بخش درمان را شامل یک بیمارستان تخصصی به نام بیمارستان شهدای کارگر، پنج درمانگاه اختصاصی، پنج پلی کلینیک، یک درمانگاه عمومی و یک کلینیک دندانپزشکی برشمرد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد با بیان این که تقریباً تمام شهرستانهای یزد دارای مرکز درمانی تامین اجتماعی هستند، گفت: در سال گذشته یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر به مراکز درمانی تامین اجتماعی و ۴۰۰ هزار نیز به پزشکان متخصص طرف قرارداد این سازمان در استان مراجعه کرده‌اند.

هاتفی تصریح کرد:‌، سال گذشته ۲۵ هزار نفر به دلیل بیماری در بیمارستان تامین اجتماعی شهدای کارگر مراجعه کردند که از این تعداد ۱۵ هزار بیمار تحت عمل جراحی قرار گرفتند و دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر نیز در این مدت از داروخانه‌های تحت پوشش تامین اجتماعی خدمات دریافت کردند.

وی به تاخیر ایجاد شده در ساخت بیمارستان ۱۵۰ تخت خوابی حضرت ابوالفضل(ع) ویژه بیماران سرطانی در یزد اشاره و عنوان کرد: این بیمارستان استثنایی در کشور که قرار است درمان بیماران سرطانی را به صورت رایگان انجام دهد، با توجه به رتبه بالای استان در برخی سرطانها در دستور کار قرار گرفته است که می‌توان علاوه بیماران داخل استان، به بیماران سایر استانهای منطقه نیز خدمات ارائه کگند.

مدیر درمان افزود: قرار بود فاز نخست این بیمارستان شامل اجرای اسکلت فلزی آن در سال ۱۴۰۱ تحویل سازمان شود ولی به دلیل مسائلی مانند کرونا و کمبود برخی مصالح ساختمانی دچار تاخیر شد که در نهایت با هزینه ۱۷۰ میلیارد تومان امسال آمده تحویل و اجرای فاز دوم یعنی ساخت بقیه بیمارستان شد.

وی با بیان این فاز سوم و پایانی این طرح مربوط به تجهیز بیمارستان خواهد بود، ابراز امیدواری کرد که این بیمارستان طی سه سال آینده به مجموعه بیمارستانی تامین اجتماعی در استان یزد اضافه شده و به بیماران خدمات ارائه کند.

هاتفی از ساخت درمانگاه تامین اجتماعی مهریز و افتتاح آن تا اواخر شهرویورماه امسال خبر داد و گفت: عملیات ساخت درمانگاه خاتم نیز از اسفندماه پارسال آغاز شده و درمانگاه تخصصی بیمارستان شهدای کارگر نیز در دستور کار قرار دارد.

وی در پایان از همکاری ۱۳۰۰ مرکز درمانی با تامین اجتماعی استان به صورت غیرمستقیم خبر داد و افزود: از سال گذشته خدمات ناباروری از پوشش تامین اجتماعی برخوردار شده و تقریباً ۹۰ درصد هزینه‌های درمان زوجهای نابارور توسط این سازمان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/الف